Wetenschapscommunicatie

hoofdpagina wetenschapscommunicatie

 

Voor het ONDERWIJS

Ben je als leerkracht op zoek naar leerzame activiteiten voor in klas of op school? Hier vind je een overzicht van interessante activiteiten waar de KU Leuven aan meewerkt.
 

Voor KINDEREN EN JONGEREN

Jong en gebeten door wetenschap? De KU Leuven nodigt je graag uit in de wondere wereld van de exacte en humane wetenschappen. Hier begint je avontuur!
 

Voor IEDEREEN

Op zoek naar een interessante lezing? Vragen stellen aan experten of discussiëren over wetenschap en de maatschappij? Bekijk hier het overzicht aan activiteiten dat we voor u organiseren om uw nieuwsgierigheid te prikkelen en uw kennis i.v.m wetenschap en onderzoek te verbreden.
 

Voor ONDERZOEKERS

Wil je een lezing geven aan een breed publiek of een workshop geven aan kinderen? Zou je graag leren hoe je het best omgaat met de media? Verleg je grenzen en kijk hier welke evenementen en activiteiten je hierbij kunnen helpen.

Kalender

13-07-2014 t.e.m. 15-09-2014
Internationaal Cartoonfestival
'Iedereen GENiaal!'

_____________________________________

4 tem 8-08-2014
Zomerkamp IR13

_____________________________________

18 tem 21-08-2014 
Zomerschool Filosofie

___________________________________

22-08-2014
'De genetische revolutie' door Prof. Jean-Jaques Cassiman

___________________________________

28-09-2014
Deadline indienen kandidaturen
Science Slam 'The YouReCa Challenge'

 

 


Wil je als onderzoeker of als externe partner van de KU Leuven graag workshops of activiteiten organiseren tijdens de Kinderuniversiteit, Dag van de Wetenschap of andere projecten rond wetenschapscommunicatie? Laat het ons weten via

wetenschapscommunicatie@kuleuven.be