U bent hier: Home

Wetenschapscommunicatie

hoofdpagina wetenschapscommunicatie

Voor het ONDERWIJS

Ben je als leerkracht op zoek naar leerzame activiteiten voor in klas of op school? Hier vind je een overzicht van interessante activiteiten waar de KU Leuven aan meewerkt.

Voor IEDEREEN

Op zoek naar een interessante lezing? Vragen stellen aan experten of discussiëren over wetenschap en de maatschappij? Bekijk hier het overzicht aan activiteiten dat we voor u organiseren om uw nieuwsgierigheid te prikkelen en uw kennis i.v.m wetenschap en onderzoek te verbreden.

Voor KINDEREN EN JONGEREN

Jong en gebeten door wetenschap? De KU Leuven nodigt je graag uit in de wondere wereld van de exacte en humane wetenschappen. Hier begint je avontuur!

Voor ONDERZOEKERS

Wil je een lezing geven aan een breed publiek of een workshop geven aan kinderen? Zou je graag leren hoe je het best omgaat met de media? Verleg je grenzen en kijk hier welke evenementen en activiteiten je hierbij kunnen helpen.

 


Wil je als onderzoeker of als externe partner van de KU Leuven graag workshops of activiteiten organiseren tijdens de Kinderuniversiteit, Dag van de Wetenschap of andere projecten rond wetenschapscommunicatie? Laat het ons weten via

wetenschapscommunicatie@kuleuven.be
 

        

CONTACT
 

wetenschapscommunicatie@kuleuven.be
Oude Markt 13 bus 5004 3000 Leuven
+32 (0)16 32 41 15

Liesbeth Jamers
liesbeth.jamers@kuleuven.be

Elisabeth Vanroye
elisabeth.vanroye@kuleuven.be

Lothe Ramakers
lothe.ramakers@kuleuven.be
 

Volg alle activiteiten rond wetenschapscommunicatie van de Associatie KU Leuven op Twitter en Facebook.
Website: www.doemijmaarwetenschap.be