U bent hier: Home

Welkom ...

op de website van de Capella Academica, het personeelskoor van de KU Leuven

op de website van de Capella Academica, het personeelskoor van de KU Leuven

 

© Dirk Stevens

 

Wie zijn we?

Het personeelskoor werd op 17 november 1998 opgericht. Het geeft KU Leuven-personeel en hun gezinsleden de mogelijkheid om deel te nemen aan een kooractiviteit met een behoorlijk ambitieniveau. Naast de sociale werking stimuleert een dergelijk initiatief de actieve cultuurbeoefening door het personeel.

De Capella Academica had in het verleden het genoegen om onder de kundige leiding van verschillende dirigenten te concerteren. Dankzij dit concept kan het koor kennismaken met uiteenlopende muziekgenres en gaat het daartoe een creatieve samenwerking aan met andere muzikale ensembles binnen of buiten de universiteit.

 

Wil je iets vieren?

Ben je op zoek naar een koor om een speciale gelegenheid op te luisteren. Neem dan geheel vrijblijvend contact op met het bestuur of vul het contactformulier in.

 

 

 

Enthousiaste zangers gezocht

For information in English, click here

Je zoekt muzikale ontspanning na je dagtaak?
En samen zingen geeft je een goed gevoel?
Dan is de Capella Academica geknipt voor jou!

Het personeelskoor van de KU Leuven zoekt geëngageerde zangers (m/v). Of je nu ATP, AAP/BAP of ZAP bent, werkzaam aan de KU Leuven, de Associatie, het UZ of spin-off’s... àlle personeelsleden en hun familie zijn van harte welkom. Onder leiding van Paul Sojo - onze bruisende dirigent - tillen wij de muzikale creaties naar nieuwe vocale hoogtes!

We rekenen op jouw muzikaal enthousiasme en maximale aanwezigheid waarop we als team kunnen steunen. Onze gezangen worden pittiger door jouw toonvaste stem. Een korte en simpele stemproef na de kennismakingsrepetities, plaatst je bij de juiste stemsoort.

Kom naar onze kennismakingsrepetities (de twee eerste dinsdagen van september).

Info
capellac@kuleuven.be of neem contact op met iemand van het bestuur of vul het contactformulier in.

 

Top