U bent hier: Jobsite KU Leuven

Stem mee voor de publieksprijs Employer of the Year 2014

Ga verder naar onze jobsite

KU Leuven is genomineerd voor de award 'Employer of the Year 2014' in de categorie 'non-profit'!


Vind je dat KU Leuven deze publieksprijs verdient? Surf dan snel naar de 'Employer of the Year'-website en stem voor KU Leuven! Kies voor de sector 'non-profit' en vink KU Leuven aan. Stemmen kan nog tot 30 april.

Onze collega UZ Leuven is genomineerd in de sector 'social profit'. Vergeet dus ook zeker niet voor hen je stem uit te brengen.


Let er wel op dat je stemt met een professioneel e-mailadres, dat wil zeggen dat stemmen met een hotmail, skynet, gmail, ...-adres niet mogelijk is. Op deze manier wil men vermijden dat je kan stemmen voor je eigen organisatie.

 


Employer of the Year 2014: een 360 graden-scan van de organisatie

Vacature|Références organiseert in samenwerking met Acerta en Vlerick Business School het project Employer of the Year. Het project omvat een unieke 360-graden scan van zowel het HR-beleid van een organisatie als van het imago dat organisaties buiten hun muren uitdragen. Zo wordt op zoek gegaan naar werkgevers die op beide aspecten echt excelleren en zo een voorbeeld vormen voor grote en kleine organisaties.

Ben je van mening dat KU Leuven aan dit profiel voldoet? Breng dan zeker je stem uit op de 'Employer of the Year'-webpagina's.

 

Prijsuitreiking op 20 mei

De organisatie die het best scoort op basis van het onderzoek, krijgt op 20 mei de juryprijs. Daarnaast wordt een publieksaward toegekend op basis van de voting door het brede publiek.