U bent hier: Home / Werken aan KU Leuven

Werken aan KU Leuven

Werken in een innovatieve omgeving met internationale uitstraling!

Werken in een innovatieve omgeving met internationale uitstraling!

Als één van de grootste werkgevers in België biedt KU Leuven werkgelegenheid aan meer dan 13.000 personeelsleden. We werken elke dag aan de toekomst met baanbrekend onderzoek, academisch onderwijs op topniveau, nieuwe ideeën en state-of-the-art technologieën. We zoeken collega’s die gebeten zijn om in deze context een al dan niet academische loopbaan uit te bouwen: onderzoekers, informatici, technici en ingenieurs, administratieve en financiële medewerkers....

Je kan rekenen op een job vol afwisseling met ruimte voor het opnemen van verantwoordelijkheden. We bieden een aantrekkelijk salaris en afhankelijk van je functie zijn er steeds verschillende loopbaan- en doorgroeimogelijkheden. Er is bovendien een uitgebreid opleidingsaanbod om je talenten nog verder te ontwikkelen en al onze medewerkers kunnen terecht in ons Career Center voor loopbaanbegeleiding en carrière-advies.

Kiezen voor een job aan KU Leuven betekent bovendien kiezen voor een job op mensenmaat. Onze kinderdagverblijven, mogelijkheden voor buitenschoolse opvang en interessante vakantieregeling vormen slechts enkele voorbeelden van hoe we onze medewerkers ondersteunen in het continu streven naar een optimaal evenwicht tussen werk en privé. Daarnaast bieden we al onze werknemers een aantrekkelijk voordelenpakket aan.

Kortom, wanneer je kiest voor een job bij KU Leuven, kies je voor een job in een dynamische, open omgeving waar je eigen inbreng belangrijk is en waar jonge mensen samenwerken met ervaren specialisten die hun expertise graag delen.

KU Leuven wil een omgeving creëren waarin alle talenten maximaal tot ontplooiing kunnen komen, ongeacht gender, leeftijd, culturele herkomst, nationaliteit of functiebeperking. Hebt u vragen in verband met toegankelijkheid of ondersteuningsmogelijkheden, dan kan u ons contacteren via diversiteit.HR@kuleuven.be.

 

Meer informatie (o.a. arbeidsvoorwaarden, loopbaanmogelijkheden en selectieprocedure) voor:

 

Maak kennis met je collega's

Hoe omschrijven huidige medewerkers hun job en wat trekt hen aan in werken aan KU Leuven?