Het leven van een student kan worden samengevat in twee woorden : studeren en ontspannen. Die combinatie kan wel eens voor problemen zorgen, want het zal je maar overkomen : doodop na twee uur dansen, opgeven in de 24-uren loop, je volleybalploeg verliest tegen de laatst geklasseerde,...

Deze problemen vermijden kan slechts op één manier : je beweegt je naar univ-fit en voor je het goed en wel beseft, werken we samen aan jouw conditie!

Univ-fit telt onder zijn 4500 leden zowel studenten, administratief en technisch personeel, assistenten, proffen als vice-rectoren.

Zoek geen excuus meer om niet te komen, want het beginniveau wordt individueel bepaald, de oefeningen zijn een spiegelbeeld van jouw verlangens en vooral : we zijn praktisch de hele dag open, zodat je op haast elk moment kunt genieten van een voor jouw ideale inspanning !

 

It's alive

Dat regelmatige fysieke activiteit een erg gunstige invloed heeft op ons cardiovasculair systeem is een open deur intrappen. Maar wist je ook dat een juiste training er voor zorgt dat je spieren er sterker op worden ? Breek je hoofd niet over de wijze waarop, want deze vragen worden met de glimlach beantwoord door onze ervaren en universitair geschoolde specialisten in dit domein. Zij zorgen ervoor dat je je conditie gewoon voelt verbeteren en dit op een gezonde en efficiënte manier.

 

Tarieven

Onze supervoordelige studententarieven kan je hier raadplegen.

 

Houd je aan de regels!

De 10 geboden van Univ-Fit.

Mag het een beetje minder zijn?

Is voor jouw een weegschaal je grootste nachtmerrie of zou je wel eens willen weten hoeveel procent van je lichaam nu bestaat uit vet ? Het kan bij ons ! Zelfs een voedingsanalyse behoort tot de mogelijkheden. Het spreekt voor zich dat een programma in functie van figuurtraining steeds klaar ligt en onder begeleiding kan worden uitgevoerd.
 

  

Nog vragen?

Wens je nog meer info of wil je eens persoonlijk met ons praten?
Geen probleem, tijdens de openingsuren bestaat er steeds de mogelijkheid om ons te bellen op het nummer 016/32.91.42 of stuur ons een e-mail: Univ.Fit@faber.kuleuven.be.


 

 

 

Wil je op de hoogte blijven over mogelijke wijzigingen
van je favoriete sport?

Registreer je via dit formulier