U bent hier: Home / Inschrijvingen / Universitair Harmonieorkest Leuven in concert voor het Hippo & Friends type 1-diabetes-fonds op 29 november 2018

Het is niet meer mogelijk om online tickets te bestellen voor het Universitair Harmonieorkest Leuven in concert voor het Hippo & Friends type 1-diabetes-fonds.

Er zijn vóór aanvang van het concert nog voldoende tickets beschikbaar aan de kassa (€ 17 voor volwassenen en € 12 voor studenten/scholieren). U kan hiervoor vanaf 18.30 u. terecht in de Pieter De Somer-aula, Charles Deberiotstraat 24, 3000 Leuven.

Ben je scholier of student en wil je graag naar het concert komen? Kom voor slechts 12 euro meegenieten. Let op: de avond zelf vragen wij naar je leerlingenkaart of studentenkaart, zodat wij weten dat je in aanmerking komt voor het verminderd tarief.

Parking

U kan parkeren in de nabijgelegen betaalparkings 'Parking Ladeuzeplein' (Mgr. Ladeuzeplein 1/P) of 'Parking Heilig Hart' (Naamsestraat 102) in Leuven.