Vacatures op maat

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe jobs binnen jouw interessegebied? Maak een job alert aan en ontvang vacatures op maat.

Meld je aan

Online solliciteren tijdelijk niet mogelijk

Rond het Hemelvaartweekend 2021 is er een geplande onderbreking van het vacaturesysteem. Kandidaten zullen tijdelijk niet online kunnen solliciteren vanaf woensdag 12 mei 18 uur tot en met zondag 16 mei 20 uur.

Academisch Personeel

Zoek je informatie over de sollicitatieprocedure, arbeidsvoorwaarden en loopbaanmogelijkheden van academische functies?

info voor
academisch personeel

Management en Professionals

Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, arbeidsvoorwaarden en loopbaanmogelijkheden van management en professionals?

Info voor Management
en professionals

PhD

Ben je op zoek naar een PhD-positie en ben je benieuwd naar de  sollicitatieprocedure, arbeidsvoorwaarden en loopbaanmogelijkheden van Phds?

Info voor PhDs

 

Jouw #kuleuvencareer

Ja, werken aan KU Leuven is best uniek. Hoe dat komt? Dat kom je te weten door de verhalen van onze collega’s te lezen, te bekijken en te delen.

 

KU Leuven ondertekent charter Baanbrekende Werkgever

Samen met een 100-tal andere organisaties onderschrijft KU Leuven het charter Baanbrekende Werkgever. Hiermee engageren we ons om te blijven werken aan een slimme en groenere mobiliteit en positieve werkcontext met aandacht voor loopbaanontwikkeling en welbevinden.

Lees meer

 

Human Resources Strategy for Researchers

Onze universiteit stapt mee in het HRS4R-proces.

Lees meer