U bent hier: Home / Bezoek & Inschrijven

Bezoek & Inschrijven

koer.jpg

Bezoekdagen

In de periode na de paasvakantie worden de jaarlijkse bezoekdagen georganiseerd in samenwerking met de huisvestingsdienst van de KU Leuven. U kunt dan een rondleiding krijgen door het gebouw. Interesse in een kamer voor het academiejaar 2019-2020? De bezoekdagen in 2019 vinden plaats op zaterdag 30 maart en 27 april  (09.00u - 12.00u en 13.00u - 17.00u).

Wie op deze datum niet kan komen, wordt uitgenodigd een afspraak te maken met inhoudelijk coördinator, Walter Ceyssens.

Inschrijven voor nieuwe studenten

Belangrijk!

Wij aanvaarden pas nieuwe kandidaturen vanaf de eerste bezoekdag. Het opstellen en doorsturen van een kandidatuur voorafgaand aan 30 maart 2019 heeft dus geen zin.

Inschrijven kan enkel ONLINE via dit inschrijvingsformulier

Wie inschrijft moet een korte motivatiebrief schrijven en zal in de loop van het jaar deelnemen aan één van de modules/workshops (drie tot vier avonden) die we tijdens het jaar organiseren. Je kan vanuit Lerkeveld ook vrij aansluiten bij het uitgebreidere programma van het Dondeynehuis.

We bieden dus niet enkel woongelegenheid, maar ook een huisprogramma en een manier van samenleven geïnspireerd door onze succesvolle werking in het Dondeynehuis.

Het huisprogramma van Lerkeveld is, net als dat van het Dondeynehuis, gebouwd op drie belangrijke pijlers: een sociale, een culturele en een religieuze/spirituele. Bedoeling is de cultureel-maatschappelijke horizon van de student te verbreden, verrijken en verdiepen.

Inschrijving houdt voor geen van de partijen een verbintenis in. Het biedt met andere woorden geen enkele garantie op selectie voor een kamer en deelname aan ons project.

De belangrijkste selectiecriteria zijn ‘motivatie’ en ‘engagement’. Andere criteria zijn:

  • Verhouding universitair/niet-universitair
  • Verhouding jongens/meisjes
  • Verhouding studierichtingen
  • Broers/zussen

Voor meer info kan u mailen naar Dirk van Tricht

direkteur.ftc@gmail.com

Herinschrijven studenten Lerkeveld

Herinschrijven voor een kamer in het volgende academiejaar kan via dit herinschrijvingsformulier.