U bent hier: Home / proeven / Verken de opleiding

Verken de opleiding

overzicht opleidingsgerelateerde proeven

Kies een opleiding, ga aan de slag met de tools en ervaar of een opleiding bij je past. Proef van reëel cursusmateriaal, bekijk voorbeeldlessen, ontdek de verwachtingen van een opleiding, bekijk de slaagpercentages….

Een van de factoren die je slaagkansen in een bepaalde opleiding bepalen, is je huidige opleiding in het secundair onderwijs. Via deze tool kom je te weten hoeveel leerlingen uit jouw studierichting in het secundair onderwijs begonnen aan een bepaalde opleiding aan KU Leuven, en binnen welke termijn zij een bachelordiploma behaalden.

• Duur: 5 minuten
  • Feedback: diagram met slaagpercentages in functie van je huidige opleiding in het secundair onderwijs.
Bekijk de slaagcijfers

Door middel van videofragmenten en oefeningen ga je na of de opleiding ‘bachelor in de archeologie’ overeenkomt met wat je ervan verwacht.

• Duur: 15 minuten
  • Resultaat: Je krijgt een realistisch beeld van de inhoud van de opleiding.
start de proef

Inloggen

Log in met je KU Leuven-account om de tools te gebruiken. Heb je nog geen KU Leuven-account, dan kan je het nu aanmaken.

Klaar om te beslissen?