U bent hier: Thomas - Algemeen - Obed

Door de aanleg van een nieuwe tramlijn langs de Noorderlaan, is Obed enkel te bereiken via de Canadalaan. De makkelijkste routes naar de mediatheek vind je op dit kaartje. Voor actuele informatie over de werkzaamheden kan je terecht op de website Noorderlijn.be.


Obed is elke weekdag geopend van 9u tot 16u. Op dinsdag ben je welkom tot 18:30u. Op zaterdagen waarop de cursisten HIGW les volgen op het dsko, zetten wij onze deuren open van 10u tot 12:30u. Tijdens het schooljaar 2016-2017 zijn er nog zaterdagopeningen op 21 januari, 18 februari, 18 maart en 29 april. Voor de openingsuren tijdens schoolvakanties check je best even onze verlofkalender.

Zoeken

Zoek naar:

Zoeken naar alle termen in de exacte volgorde
Zoeken naar alle termen in willekeurige volgorde

Aard van het materiaal:

Alles uitvinken

boek
artikel
audio-cd
cd-rom
dvd
video
spel
voorwerp
prent / foto
poster
landkaart
hongerdoek
materialenset
digitaal
ander materiaal

Nieuw bij Obed

Zet jezelf in beweging! Organisatie-, opdracht- en evaluatiekaarten voor bewegingsopvoeding leerjaar 1 tot 6. Box 3 DE MEDTS Christine (aut., e.a.) (2012)

Deze methode gaat uit van de hedendaagse visie rond bewegingsopvoeding waarbij de totale persoonlijkheidsontwikkeling van de bewegende leerlingen centraal staat.

Zet jezelf in beweging! maakt het u gemakkelijk. De bewegingsthema’s zijn opgebouwd conform de eindtermen (motorische competenties, gezonde en veilige levensstijl, zelfconcept en sociaal functioneren). Het past in een voor u gekende organisatievorm en bij uw stijl van lesgeven.

Zet jezelf in beweging!...

Over Thomas

Thomas is een interactief platform voor actieve samenwerking tussen alle leerkrachten (r.-k.) godsdienst van alle onderwijs- netten in Vlaanderen.

Partners

Katholiek Onderwijs Vlaanderen IDKG Faculteit Theologie en Religiewetenschappen logo