U bent hier: Thomas - Algemeen - Obed

Zomer bij Obed: ontleningen vanaf 20 juni worden automatisch verlengd tot 9 september. Tijdens de zomervakantie gelden onze gewone openingsuren. Obed is gesloten van 21 juli tot en met 15 augustus.


Door de aanleg van een nieuwe tramlijn langs de Noorderlaan, is Obed enkel te bereiken via de Canadalaan. De makkelijkste routes naar de mediatheek vind je op dit kaartje.


Obed is elke weekdag geopend van 9u tot 16u. Op dinsdag ben je welkom tot 18:30u.

Zoeken

Zoek naar:

Zoeken naar alle termen in de exacte volgorde
Zoeken naar alle termen in willekeurige volgorde

Aard van het materiaal:

Alles uitvinken

boek
artikel
audio-cd
cd-rom
dvd
video
spel
voorwerp
prent / foto
poster
landkaart
hongerdoek
materialenset
digitaal
ander materiaal

Nieuw bij Obed

Maximaal Megataal. Een boek vol tips voor meer taal, meer denken en meer onderwijstijd in de tweede en derde kleuterklas ALGOET Marlies (aut.) (2016)

Maximaal Megataal: Een boek vol tips voor meer taal, meer denken en meer onderwijstijd in de tweede en derde kleuterklas. De lang verwachte opvolger van Minimaal Maxitaal: Een boek vol talige tips bij routines in de onthaalklas en de eerste kleuterklas.

Kleuters met een sterk ontwikkelde taal- en denkvaardigheid kennen meer schoolsucces dan minder vaardige klasgenootjes. Om alle kleuters van de tweede en derde kleuterklas (groepen 1 en 2) maximale ontplooiingskansen te schenken...

Over Thomas

Thomas is een interactief platform voor actieve samenwerking tussen alle leerkrachten (r.-k.) godsdienst van alle onderwijs- netten in Vlaanderen.

Partners

Katholiek Onderwijs Vlaanderen IDKG Faculteit Theologie en Religiewetenschappen logo