U bent hier: Thomas - Algemeen - Tijdschriften - Areopaag

Areopaag

Dinsdag 27 Maart 2012 - 09:29:14

Areopaag is het jaarboek van Theologisch Forum, de vereniging voor al wie een theologische opleiding volgde in Vlaanderen. Areopaag wil via inhoudelijke artikelen, nieuws uit de Faculteit Theologie en Religiewetenschappen en boekbesprekingen de leden wil informeren over wat er reilt en zeilt in theologisch Vlaanderen. Meer informatie over Theologisch Forum vindt u hier. Leden van Theologische Forum mogen de nieuwe Areopaag ieder jaar in oktober verwachten.

Het archief van Areopaag kan u hieronder gratis raadplegen. Per pagina krijgt u een overzicht van de inhoudstafel. Een link brengt u telkens naar een volledig leesbare versie van het desbetreffende nummer en/of artikel. U kan het volledige nummer ook downloaden in PDF. Om het document te lezen is Adobe Reader vereist. Dit programma kan u hier gratis downloaden.

Over Thomas

Thomas is een interactief platform voor actieve samenwerking tussen alle leerkrachten (r.-k.) godsdienst van alle onderwijs- netten in Vlaanderen.

Partners

Katholiek Onderwijs Vlaanderen Faculteit Theologie en Religiewetenschappen logo Belgische bisschoppenconferentie Interdiocesane Dienst voor Katholiek Godsdienstonderwijs

Op de hoogte blijven? ▲

Maandelijkse nieuwsbrief

Aan het begin van elke maand sturen we een nieuwsbrief naar meer dan 17 000 geïnteresseerden in het godsdienstonderwijs. Wil je ook op de hoogte gehouden worden van nieuwigheden op Thomas, interessante links, lesimpulsen... ? Schrijf je dan hier in.

captcha