Mededelingen

Mededelingen overzicht Stuur eigen mededeling op

Filmwedstrijd week van de religies: Eyes on society

In het kader van de 'Week van de Religies en Levensbeschouwingen' 2012 organiseert het VPID (Het Verbindend Platform voor Interlevensbeschouwelijke Dialoog) en de werkgroep van KMS een film/fotowedstrijd rond 'Levensbeschouwingen, welvaart en maatschappij'.

Films en foto's die de thema's Levensbeschouwing (dromen, waarden, religie, geloof, ...) en welvaart (rijk en arm, insluiting, uitsluiting, zorgverlening, onderwijs en arbeid, ...) belichten komen in aanmerking.

Het filmevenement zal plaatsvinden in de maand mei 2012 tijdens de 3de Week van de Religies en Levensbeschouwingen in Antwerpen. De drie beste inzendingen zullen bekroond worden met een prijs (zoals een dvd box van Lumière zie www.lumiere.be, een
jaarabonnement met ontbijt bij Ciné Pistolé zie www.atlas-antwerpen.be/programma/ cinepistole) en een vertoning voor jury en publiek. De tien beste inzendingen worden op het evenement en op een online platform getoond.

WIE
Iedereen mag (een reeks van) foto's of een (amateur-)film van maximum 5 minuten maken. Wij roepen hierbij scholen, jongerenorganisaties en kunstacademies, culturele verenigingen voor volwassenen, interculturele werkgroepen, gemeenschappen of 'huizen' die behoren bij een religie of levensbeschouwing alsook individuele amateurs op om de straat op te gaan. Maak dus met jouw huisvideocamera of gsm, jouw foto- of reflexcamera ... een aansprekende film of een foto(reeks) over welvaart en maatschappij vanuit een originele invalshoek.

DEADLINE
Jouw inzending dient ten laatste op 30 maart 2012 op info@eyesonsociety.be. Een jury zal vervolgens alle inzendingen beoordelen en een aantal onder hen nomineren en de winnaars aanduiden.

Voor meer info en promo-film, ga naar: www.eyesonsociety.be
 

 

Labels:

Mededeling ingezonden op 28/11/2011 door Godsdienstonderwijs Thomas

Volg Thomas op

Download de Thomas-app